Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat'ta Bulunan Sayıştay Tesislerinde Yangın - Son Dakika / Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Manavgat Yangın Son Dakika / Manavgat'ta Bulunan Sayıştay Tesislerinde Yangın - Son Dakika / Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya son dakika haberleri : Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme:

Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Son dakika: Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı ...
Son dakika: Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. İki katlı ev küle döndü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi.

Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. En son manavgat haberleri anında burada. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları:

Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ...
Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ... from foto.sondakika.com
Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya son dakika haberleri : Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. İki katlı ev küle döndü.

Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Manavgat'ta korkutan yangın - Son Dakika
Manavgat'ta korkutan yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook